Semesterstängt!

Webbshopen har semesterstängt och öppnar igen den 2 augusti. Tips på franskinspirerade saker att göra på hemmaplan i sommar:

Trevlig sommar och à bientôt!


Presentkort

Fransk vintageflärd i lyxförpackning – vem vill inte ha det i cadeau? Nu kan du ge det till nära och kära i form av ett presentkort hos Vintage from Paris! ♥

 

Gårdsloppis på Svartbäck gård

När är vän som köpt en underbar gård frågar om man vill vara med och sälja på gårdsloppis kan man inte säga annat än oui! Temat vara Mamma & Barn, så mamma, mormor och barn fick följa med och turen gick upp till Svartbäck gård i Sala. Se Viktoria berätta om sin gård och kika på vad vi på VfP hade med oss på marknaden. Tips! En del saker finns kvar i webbshopen.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Vintage from Paris (@vintagefromparis)

Vårt besök till ära hade Viktorias dotter också bakat franskt fika till gårdscaféet, och den chokladtårtan gick inte av för hackor. Anna-Lovisa, du får lova att baka den igen helt enkelt!

#DejaVuOnlineVintage

I helgen deltog vi på den digitala marknaden #DejaVuOnlineVintage – en vintagemarkad som var helt digital och skedde på en hashtag på instagram. Inte helt det man är van vid i vintagesammanhang där det mesta är så fysiskt, men jätteroligt att testa och delta som säljare!

Vi passade på att spendera ”en helg i Paris” – fast på hemmaplan – hade trevligt och åt gott, allt medan marknadshelgen flöt på. Vi körde också en liveshopping vilket verkligen var jätteroligt. Kika på liven här eller på instagram!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Vintage from Paris (@vintagefromparis)

Presentkort på Vintage from Paris

Nu finns det möjlighet att köpa presentkort på Vintage from Paris. Bjud en när och kär på en alldeles speciell surprise! Det finns flera belopp att välja på och skulle du sakna något är det bara att höra av dig till info@vintagefromparis.se.

 

Presentkort
Fransk vintageflärd i lyxförpackning – vem vill inte ha det i present? Nu kan du ge det till nära och kära i form av ett presentkort hos Vintage from Paris! ♥

Köp presentkort här