FAQ & Villkor

Allmänt

Vintage from Paris är ett registrerat företag och innehar F-skattsedel. Är du under 18 år? Be målsman att genomföra köp och betalning.

Personuppgifter

Om du har genomfört ett köp hos Vintage from Paris sparas dina personuppgifter (namn, adress, e-mail, telefon) enbart i form av fakturaunderlag som måste sparas i 7 år enligt Bokföringslagen.

Vad betyder det att köpa vintage

Att köpa vintage är att köpa begagnat och varorna är alltså inte nya, utan små defekter eller patina kan förekomma. De plagg som går att maskintvätta har tvättats, men de som kräver kemtvätt som t.ex. ytterplagg, kavajer, hattar m.m. säljs i befintligt skick. Se artikelbeskrivning och bilder för bedömning. Hänsyn till varans skick görs redan i prissättningen. Skulle det ändå vara så att du upptäcker ett märkbart fel vi missat är du välkommen att höra av dig till info@vintagefromparis.se!

Betalningsmetoder

För tillfället kan du välja mellan att betala med Swish till 123-221-3916 eller via PayPal. Ordrar skickas efter att betalningen genomförts och tagits emot.

Frakt & Leverans

Frakt och hanteringskostnad är baserat på varans vikt. Normalstora paket skickas med Postnords tjänst “Skicka direkt” som är spårbart och kostar 63 kr (det är detta som är förinställt när du läggger en vara i varukorgen). Vi skickar dina varor inom 1-5 arbetsdagar.

Om vi får tillbaka paket som inte är uthämtat kommer du debiteras 250 kr för att täcka våra kostnader.

Ångerrätt & retur

Enligt Distanshandelslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom två veckor från dagen du får hem varan. Vid retur står du som köpare för returkostnaden och du som kund är också ansvarig för att varan kommer fram i samma skick som när du fick hem den. Återbetalning sker inom 5 arbetsdagar efter mottagen vara. Hela köpbeloppet exklusive frakt återbetalas.

Maila till info@vintagefromparis.se om du önskar returnera en vara, så får du uppgifter om vilken adress du ska skicka produkten till.

Öppet köp, byten & reklamationer

Eftersom alla produkter är vintage säljs de i befintligt skick. Det innebär att vi inte tillämpar öppet köp, bytesrätt eller tar emot reklamationer.